Нові підприємства - нова перспектива робочих місць: у Львові ідуть будівельні роботи

П'ятниця, 22 грудня 2017, 18:02
Протягом липня - грудня цього року департамент державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області зареєстрував та видав 8945 дозвільних документів.
Нові підприємства - нова перспектива робочих місць: у Львові ідуть будівельні роботи

Про це "Справжній варті" стало відомо з повідомлення прес-служби ДАБІ України.

Йде мова про те, що департаментом задокументовано 4211 повідомлень про старт виконання підготовчих та будівельних робіт, 1240 декларацій про початок виконання підготовчих і  будівельних робіт, 3134  декларації про готовність об’єкту до експлуатації, а також видано 297 дозволів на старт будівельних робіт та 63 сертифікати закінченого будівництвом об’єкту.

Слід зазначити, що у 2017 році у межах Львівської області споруджено та введено в експлуатацію значну частину промислових та сільськогосподарських об’єктів, і ще об’єктів із закордонними інвестиціями. 

Відмітимо ливарні цехи в місті Борислав та Новий Розділ, фабрику з пошиття чохлів на автомобілі у с. Кожичі Яворівського району, завод з виготовлення бортових електричних мереж у місті Броди, цехи з переробки м’яса, молока, цехи з приготування кормів, будівлі для ведення рибного та тваринницького господарства в селі Климець Сколівського району, силоси для зберігання зерна в місті Броди, смт. Жвирка Сокальського району, в селі Новосілки-Гостинні Самбірського району.

Департаментом видано також дозволи на спорудження об’єктів енергетики.

А саме, на сонячні електростанції в селі Сокільники та смт. Щирець Пустомитівського району, в селі Малехів Жовківського району, в смт. Запитів Камянка-Бузького району, в селі Сіде Самбірського району, в селі Терновиця та селі Залужжя Яворівського району.

Таке зростання будівництва у промисловій, енергетичній сфері та у сфері сільського господарства значно збільшує кількість робочих місць на території області та сприяє покращенню інвестиційного клімату.

Раніше ми писали про те, що у Львові будуть три окружні суди. Про це розповів начальник територіального управління Державної судової адміністрації у Львівській області Віктор Дейнека. Посадовець розповів, що у місті 6 районних судів хочуть замінити на 3 окружні, а 23 місцеві суди в області об’єднати у вісім окружних.

comments powered by HyperComments