До чого приводить недбальство: на Львівщині внаслідок асфіксії померло немовля

П'ятниця, 22 грудня 2017, 16:08
З’ясувалося, що на Львівщині внаслідок асфіксії померла тримісячна дитина.
До чого приводить недбальство: на Львівщині внаслідок асфіксії померло немовля

Смерть настала після грудного вигодовування. Цю інформацію "Справжня варта" дізналася з повідомлення у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Виявилось, що у Франківський відділ поліції у суботу, 16 грудня, прийшла звістка від медиків швидкої допомоги про те, що в одному з багатоквартирних помешкань, яке знаходиться на вулиці Науковій раптово несподівано пішло з життя тримісячне немовля, мамою якого є 31-річна жителька м. Львова

Оперативна група, яка приїхала на місце інциденту, ніяких очевидних ознак насильницької смерті на тілі хлопчика не знайшла. Судова медична експертиза постановила, що загибель прийшла через удушення шлунковим вмістом після годування дитини..

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.166 КК України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). Санкція статті вказує на покарання у вигляді обмеження волі від 2 до 5 років або позбавлення волі на такий самий термін.

Тривають слідчі дії.

Ми повідомляли, що на Львівщині у горе-матері забрали дитину через неналежний догляд. Жінка постійно перебувала під алкогольним сп’янінням, а в хлопчика діагностували ряд відхилень від норми, йому нема ще й року. Про те, що коїться у квартирі, повідомили сусіди. Немовля постійно плакало, очевидно, його мамі було не до нього.

 

comments powered by HyperComments