Азарт і "чорна" бухгалтерія: у Львові виявили гральні заклади, які приховували під іншими вивісками

Понеділок, 18 грудня 2017, 14:37
Стало відомо, що правоохоронці закрили 4 підпільні гральні заклади у м. Львові.
Азарт і "чорна" бухгалтерія: у Львові виявили гральні заклади, які приховували під іншими вивісками

 Цією інформацією поділилися у прес-службі ГУ НП у Львівській області (фото надане поліцією).

Нелегальні точки, які працювали під вивісками оператора лотерей, знаходилися у Шевченківському та Сихівському районах Львівщини та у м. Самборі.

Протягом обшуків уповноважені органи конфіскували 44 шт. грального обладнання, включаючи монітори, більш ніж 28 000 гривень готівкою, «чорна» бухгалтерію, термопринтери та мережеве обладнання.

Зокрема, від початку 2017 р. співробітники Управління захисту економіки у Львівській області разом із представниками прокуратури завершили роботу 28-ми закладів, які ховалися під назвами інтерактивних клубів та операторів лотерей, вилучивши при цьому 305 одиниць грального обладнання та понад 492 тисячі гривень.

Загальна вартість конфіскованої техніки складає понад півтора мільйона гривень.

За організацію діяльності гральних закладів повідомлено про підозру 18-ом особам, а також скеровано на розгляд в суд обвинувальні акти щодо двох організованих злочинних груп, до складу яких входили сімнадцять осіб. Встановлено, що зловмисники налагодили  діяльність мережі підпільних гральних закладів та покерних клубів, у яких всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги азартного характеру.

"Справжня Варта" писала, що у Коломиї нелегально виготовляли та займалися реалізацією алкоголю. Злочинців знайшли працівники СБУ спільно з Державною фіскальною службою та прокуратурою. У прихованому "заводі" вилучили аж 650 л спирту, обладнання, яке фільтрує воду, насоси для переміщення водно-спиртового "коктейлю", міксер, спиртометри, корки, картонні упаковки з назвами марок спиртного, велику кількість порожніх чотиригранних пляшок, куди розливався «елітний" віскі. За цим інцидентом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 ККУ.

comments powered by HyperComments