ДТП: на Львівщині зіткнулись автомобіль та автобус, є постраждалі

Понеділок, 18 грудня 2017, 11:48
Як стало відомо "Справжній Варті", у селі Луки Самбірського району Львівської області в суботу, 16 грудня, маршрутний автобус «Еталон», що рухався напрямком "Львів-Самбір", зіткнувся з автомобілем «Мерседес Віто».
ДТП: на Львівщині зіткнулись автомобіль та автобус, є постраждалі

Цю інформацію повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вранці о 5.50 на автодорозі. Автомобілем «Мерседес Віто" керував 23-річний мешканець Чернівецької області, автобусом «Еталон», який займається перевезенням пасажирів за маршрутом «Львів-Самбір», кермував 58-річний житель Старосамбірського району.

Через ДТП травмувалися двоє людей, які їхали маршруткою, – 47-річна мешканка Самбірського району.  У неї лікарі діагностували забій грудної клітини. Що стосується  27-річний мешканця Старосамбірського району, у нього працівники медзакладу виявили струс головного мозку та забої. Відомо, що також зазнав травмування кермувальник «Мерседеса». В останнього є пошкодження обличчя. Натомість 46-річна пасажирка, жителька Чернівецької області, дістала забій лиця та рвану рану руки.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху") Кримінального кодексу України. Найвище кара, яку передбачено санкцією статті, –це до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Тривають слідчі дії.

"Справжня Варта" повідомляла про ДТП,в якій зазнали ушкоджень особи, що знаходилися в рейсовому автобусі. Випадок стався на дорозі біля села Гамаліївка, яке належить до Пустомитівського району. Стало відомо, що кермувальник – корінний житель Туреччини - протягом керування автомобілем «Mercedes» з причепом порушив правила дорожнього руху. Чоловік не  надав перевагу транспортному засобу, що рухався дорогою. А вона позначена дорожніми знаками як головна.

comments powered by HyperComments