Еко-бус наступного року зупинятиметься частіше

Середа, 6 грудня 2017, 13:09
У 2018 році перелік стоянок еко-буса буде розширено: зупинки будуть у Винниках, Брюховичах та Рудно.
Еко-бус наступного року зупинятиметься частіше

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Управління екології департаменту містобудування Львівської міської ради розробляє комплексну програму на 2018 рік, у межах якої планують розширити графік стоянок еко-буса у Винниках, Брюховичах та Рудно.

"Зараз ми розробляємо комплексну програму стоянок еко-буса на 2018 рік. Ми скерували офіційні звернення у Винники, Брюховичі та Рудно, адже плануємо розширити графік стоянок еко-буса на ці населені пункти. Зараз нам повинні підготувати офіційну відповідь про те, де у Винниках, Брюховичах та Рудно є стаціонарні пункти збору відпрацьованих батарейок, а також вказати адреси, де зможе еко-бус здійснювати свою стоянку. Плануємо, що еко-бус здійснюватиме зупинки так, як і у Львові, а саме раз у місяць. Після того виноситимемо комплексну програму 2018 року на розгляд і затвердження сесії депутатів Львівської міської ради, - зазначили в управлінні екології міськради.

Нагадаємо, ДП "Боднарівка" ЛКП "Зелений Львів" на базі мікроавтобуса "Еко-Бус" забезпечується збір від мешканців Львова непридатних компактних та трубчастих люмінесцентних ламп та ртутних термометрів. 

comments powered by HyperComments