Найцікавіші петиції, які створили львівські активісти

Середа, 29 листопада 2017, 08:12
З якими питаннями львів'яни звертаються до місцевої влади
Найцікавіші петиції, які створили львівські активісти

З того часу, як запрацював сайт електронних петицій, львів’яни не перестають дивувати своєю фантазією та креативом, намагаючись покращити рідне місто.

Журналісти Depo.Львів склали рейтинг найпопулярніших електронних петицій, з якими активні мешканці Львова звертались до представників місцевої влади.

  1. На початку вересня Білецький Назар зареєстрував петицію, де пропонував запровадити вимоги до водіїв трамваїв про обов’язкове вмикання кондиціонерів. 

  2. На підприємців, які самовільно захопили проїжджу частину вулиці Старої, організувавши «тимчасовий» ринок «Добробут», поскаржився у своїй петиції Івах Сергій. Він вимагає звільнити вулицю, та дати змогу вільного проїду авто та проходу місцевим жителям. 

  3. Віталій Маковяк вимагає запровадити гігантський штраф, яким би обкладалися власники крупних порід собак, що вигулюють своїх тварин буз намордників. 

  4. У зв’язку з майбутнім подорожчанням вартості проїзду в маршрутках Львова, Олександр Воронін створив петицію, де вимагає запровадити контроль над перевізниками, адже зараз, впевнений Олександр, ніякого обліку пасажиропотоку у маршрутних автобусах не ведеться. 

  5. Петиція Довженко Олександра, що була зареєстрована 10 жовтня, на сьогодні майже зібрала необхідну кількість голосів. Олександр обурюється, що через надвузькі тротуари на вулиці Шота Руставелі місця для перехожих та пасажирів, що очікують на зупинках громадський транспорт, і так не вистачає. А продавці квітів зі своїм скарбом займають майже половину цієї площі. Тож пан Довженко пропонує або звільнити тротуари від квіткарів, або мерію від посадовців, які не можуть або не хочуть вирішувати проблеми міста. 

Нещодавно Варта писала про петицію, яку створив Матвій Шкотняр. Пан Шкотняр наполягає на гарантованій заміні бруківки на вулиці Степани Бандери асфальтовим покриттям. За два дні петиція Матвія вже зібрала досить велику кількість підписів та має можливість набрати необхідну для розгляду кількість голосів.

comments powered by HyperComments