«Хіба у нас нема війни?» – Синютка звернувся до користувачів соцмереж

Ростислав Касьяненко  |  Понеділок, 6 листопада 2017, 11:27
Мобілізація на строкову службу та виконання військового обов'язку мають стати предметом для серйозної дискусії у суспільстві.
«Хіба у нас нема війни?» – Синютка звернувся до користувачів соцмереж

Про це під час апаратноі наради наголосив голова ЛОДА Олег Синютка.

За словами голови області, військові за участі поліції провели рейд по нелегалах і заодно вручили повістки про призов на строкову службу.

"Але якщо прочитати дискусію у соціальних мережах, то складається враження, що у нас нема війни, що ми не проходили мобілізацію, що ми кров'ю і потом у 2015 році не створювали украінську армію", – нагадав Синютка.

Як повідомлялося раніше, голова Львівської ОДА не бачить порушень в діях військових, які у центрі Львова провели рейд з метою виявлення юнаків-уклоністів від служби в ЗСУ. Про це він повідомив в ефірі Львів-ТБ, зауваживши, що йому не подобається слово "облава", яке використали деякі користувачі соцмереж та видання для опису того, що сталося.

Олег Михайлович вважає, що військові та поліція повинні зробити такі акції публічними, максимально їх висвітлювати та залучити до у часті в рейдах журналістів. 

До речі багато хто з медійників з ним абсолютно згоден. "І я - ЗА. Бо якщо ми за соціальну Справедливість, то вона б не мала бути Вибірковою, чи не так?" - задає логічне питання головний редактор в Газета "Ратуша" Микола Савельєв під час дискусії, яка триває в Фейсбук-спільноті "Львівська політика".

Голова Львівської ОДА переконаний, що в нічних клубах сидять переважно "мажори", які не вчаться і, не виключно, що ухиляються від виконання свого патріотичного та конституційного обов'язку захищати Батьківщину. 

"Необхідно спочатку виконати свій обов'язок і пройти службу в армії, а вже потім розважатись у клубах", – вважає Синютка. 

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня у Львові поліцейські та військові заблокували вночі провулок Крива Липа, де знаходиться багато розважальних закладів та провели там перевірку документів. 

Фото: ZiK, Zahid.net

comments powered by HyperComments