Французька фірма презентує проект сміттєпереробного заводу у Львові

Четвер, 5 жовтня 2017, 10:15
Це відбудеться 6 жовтня під час ІІІ Еко-форуму "Вода та Енергія".
Французька фірма презентує проект сміттєпереробного заводу у Львові

 Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише "Справжня Варта". 

5-6 жовтня, за ініціативи Асоціації водоканалів України "Укрводоканалекологія" та сприяння Міністерства екології та природних ресурсів відбувається Міжнародний Екологічний Форум "Вода та Енергія", присвячений проблемам у сфері питного водопостачання, реформам в екологічному законодавстві, впровадженню новітніх технологій очищення комунальних стічних вод, використанню відходів вторинної сировини, створенню умов для реалізації екологічно сприятливих стратегічних рішень.

На цьогорічному еко-форумі обговорять реформи в екологічному законодавстві, європейський досвід реорганізації ринку комунальних послуг, технологічні інновації у сфері охорони навколишнього середовища, політику заміщення традиційних енергоресурсів альтернативними джерелами енергії. Також буде ряд дискусійних панелей, де говоритимуть про поводження з твердими побутовими відходами й перетворення їх на енергію.

Під час першого дня Форуму, відбудеться підписання меморандуму про співпрацю між містом Львовом та Національним Фоном охорони навколишнього середовища і водного господарства (Польща). А під час другого дня Форуму, 6 жовтня, буде запрезентовано успішні практики поводження з ТПВ, під час чого французька компанія "Egis" представить проект будівництва сміттєпереробного заводу у Львові.

Нагадаємо, раніше ми писали, що еред початком будівництва сміттєпереробного заводу пообіцяли провести громадські слухання.

comments powered by HyperComments