В наслідок землетрусу на Львівщині обрушилися опори ліній електропередач

Понеділок, 2 жовтня 2017, 16:12
На території колишнього шахтного рудника в селі Модричі (майже в 7 км від Трускавця) 30 вересня утворився провал земної поверхні діаметром близько 500 м, глибиною приблизно 50 м.
В наслідок землетрусу на Львівщині обрушилися опори ліній електропередач

Про це повідомляє "Журналіст", пише "Справжня Варта". 

За даними Дрогобицького райради, в результаті обвалу утворилася воронка діаметром близько 500 м, глибиною приблизно 50 м, в яку впали дві електроопори лінії електропостачання середньої напруги. Постраждалих немає, передає УНІАН.

Для подачі електропостачання була задіяна резервна лінія електропередач. На місці події працювали підрозділи рятувальників, поліції та районних електромереж.

Як повідомили в прес-службі Львівської ОДА, за даними візуальних спостережень на території шахтного поля рудника №2 ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» 30 вересня було виявлено провал земної поверхні.

Нагадаємо, повідомлення про землетрус 29.09.17 року з`явилося в 21.46 год, він стався в районі м. Дрогобич. По даних обробки сейсмічної мережі відділу сейсмічності Карпатського регіону ІГФ НАН України: координати епіцентру широта 49.3018 град, довгота 23.6019 град; глибина гіпоцентру в межах 2.2 км.

comments powered by HyperComments