«Думаю, поправимо». Півзахисник "Карпат" прокоментував бойкот львівських ультрас

Понеділок, 25 вересня 2017, 12:37
Редван Мемешев після матчу проти Чорноморця вважає, що конфлікт з фанатами має бути вичерпанім. Але не знає поки що, яким чином.
«Думаю, поправимо». Півзахисник "Карпат" прокоментував бойкот львівських ультрас

"Без поняття, як можна стабілізувати відносини з уболівальниками. Після того, що вони зробили, звичайно, хочеться все налагодити, але це справа часу. Думаю, поправимо, і все буде добре. Чи готові зустрічатися з ними і говорити? Живемо в одному місті, граємо за цей клуб, а вони вболівають, тому я думаю, що цей конфлікт скоро вичерпається", – розповів Мемешев в ефірі програми "Профутбол".

Нагадаємо, що «Карпати» та «Чорноморець» 24 вересня зіграли внічию 1:1 на стадіоні "Україна" у матчі 10 туру Чемпіонату УПЛ. Він пройшов під дощем у присутності 1 тис. 262 вболювальників. Карпати вдкрили рахунок на 6-й хвилині з пенальті. Гол з боку одеситів забив Хобленко на 30-й хвилині зустрічі.

Після вильоту Карпат з Кубка України від Прикарпаття (1:2) фанат "левів" вдарив в обличчя Артема Федецького, а по дорозі додому ультрас зупинили автобус Карпат. Крім того, після цієї гри було відкрито два кримінальні провадження.

Але налагодити відносини з фанатами "Карпатам" буде непросто.

"Усе почалося значно раніше [кровопролиття у матчі Кубка України], зважаючи на результати, які команда демонструвала зі слабшими суперниками, – каже один з найвідоміших фанатів «Карпат», який приймав активну участь в подіях у Франківську. – Програли Динамо 0:5 – нехай. Але 0:3 і 1:6 від Маріуполя та Вереса, коментарі від дружини Худоб’яка… Ми навіть на це заплющили очі і дали їм єдиний шанс – Кубок. Вони були попереджені. Знав кожен – від капітана команди до масажиста – не дай Боже не виграють, то з поля не зійдуть. Це їм було сказано такими словами. Їхатимуть додому електричками, йтимуть пішки, але такої невдачі ми не пробачимо. Про це знав кожен футболіст".

4

Нагадаємо, як раніше повідомляла "Варта", ФК «Карпати» програли івано-франківському «Прикарпаттю». Сутички з вболівальниками виникали після і під час матчу.

comments powered by HyperComments