Винні у масовому отруєнні рибою у Львові коптили її у домашніх умовах (Доповнено)

Понеділок, 25 вересня 2017, 16:01
Причина отруєння - риба, яка продавалася на привокзальному ринку.
Винні у масовому отруєнні рибою у Львові коптили її у домашніх умовах (Доповнено)

Про це йдеться в повідомленні поліції Львівської області у Facebook, передає "Справжня Варта". 

"Усі потерпілі вживали копчену рибу, придбану в одному з кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові", - йдеться у повідомленні. 

Повідомлення про те, що в інфекційну клінічну лікарню на стаціонар поступило шість дорослих осіб з діагнозом: «гостра кишкова інфекція», поступило у поліцію 22 вересня. 

Станом на 24 вересня на лікуванні у медичних закладах перебувають 38 осіб, з яких п’ятеро дітей.

25 вересня кількість постраждалих зросла до 56 осіб, серед них 7 дітей. Стан 14 осіб – наближений до важкого, всі інші – в стані середньої важкості

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Станом на 14.00 25 вересня фахівцями Управління Держпродспоживслужби у м. Львові проводиться санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції. Встановлено, що морожена риба придбана реалізатором торгового прилавку в торгівельній мережі в кількості 25 кг. В подальшому риба розморожувалася та коптилась в домашніх умовах.

comments powered by HyperComments