"Ми засуджуємо ганебні дії 10 вересня, на пункті пропуску «Шегині»" - учасники АТО

П'ятниця, 15 вересня 2017, 17:02
У ЗМІ оприлюднили учасників АТО з приводу "пориву Саакашвілі" 10 вересня".
"Ми засуджуємо ганебні дії 10 вересня, на пункті пропуску «Шегині»" - учасники АТО

Наводимо текст заяви: 

"Ми боремося за українців, а не за політичних клоунів. Українська земля – це найсвятіша річ для кожного патріота. Без роздумів ми, учасники АТО, пішли захищати рідну країну, коли вона цього потребувала. Так робили наші прадіди, діди, так по честі та совісті зробили ми. Наші побратими віддали життя за мирне небо, хтось назавжди з війни повернувся з травмами, з ранами душі та серця.

Та зараз ще більше болить, коли бачимо, що ворог – це не лише зазомбований російською пропагандою сепаратист та наймані російські військові, а й проплачені «активісти», які за копійку готові підірвати дух українства.

Під масою «месії» криється й інший недруг – Міхеїл Саакашвілі, який в догоду політичних рейтингів, дестабілізує ситуацію в Україні, і що найбільш прикро, на Західних рубежах країни, на кордоні з Європейським Союзом, частиною якого ми всі хочемо стати.

Ми засуджуємо ганебні дії 10 вересня, на пункті пропуску «Шегині», вважаємо, що кожен, хто діяв не в інтересах держави повинні бути засудженні й покарані, так як і ті, хто три роки тому увірвався через державний кордон на Сході, ті, хто «віджав» Крим.

У той же час, коли один порушує букви Закону, інший «підіграє» або теж піднімає рейтинг. Ці політичні бали, «виборчі» голоси» він не отримає від нас, учасників АТО. Йдеться про мера міста Львова Андрія Садового. У той момент, коли він «розважає» «персону» у найдорожчих рестораціях і водить «на каву», ми змушені очікувати на зустріч із обранцем, аби мер вплинув на вирішення наших питань. Їх є безліч. Натомість, Андрій Садовий відверто ігнорує нас, воїнів, які виборюють життям та здоров’ям добробут для українців.

Не варто забувати, на Сході точиться війна, хлопці роблять все можливе, аби не допустити ворога глибше на терени України, але ми всі повинні зрозуміти – люди, які вдаються до таких дій як порушення державного кордону ні чим не ліпші, за тих «зелених» чоловічків на Донбасі та Криму".

Нагадаємо, Михаїл Саакашвілі здійснив "прорив" пункту пропуску "Шегині" 10 вересня, ввечері. Він неофіційно перетнув кордон, не пред`явивши документи на пункті пропуску.

Під час цього перетину почалася бійка, через яку, за повідомленням поліції, постраждали 11 поліцейських: п'ять - працівники патрульної поліції і шість - бійці полку поліції особливого призначення. 

По факту прориву на кордоні поліція відкрила справу за статтею 332 КК України - "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". За даний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років з конфіскацією транспортних або інших засобів. Працівники ДПСУ ідентифікували 69 осіб, що проривали кордон разом з Саакашвілі.

comments powered by HyperComments