Львів отримав медаль 700-річчя від Любліна

Середа, 16 серпня 2017, 09:34
Львову та ще 31 місту-партнеру Любліна вручили медалі 700-річчя
Львів отримав медаль 700-річчя від Любліна

Вчора, 15 серпня, польське місто Люблін відсвяткувало 700 років з дня, отримання містом Магдебурзького права. Делегація зі Львова прибула до Польщі та долучилася до святкування. Родзинкою свята стало вручення медалей 700-річчя. Так Львів та ще тридцять одне місто-партнер Любліна отримали медалі, які стали символом партнерських взаємин Любліна та Львова.

Святкування розпочалось урочистою Літургією в Любінській Катедрі, після якої відбулось урочисте засідання міської ради Любліна. На засіданні розпочали вручення медалей 700-річчя містам-партнерам Любліна.

«Я дякую всім 32-ом містам-партнерам за співпрацю, яка давала і дає ту цінність, якої ми так потребуємо. Також дякую тим містам, з якими ми тільки починаємо працювати. Я радий, що у нас є друзі по всьому світу. Дякую, що Ви з нами, що святкуєте разом з нами і можете бути свідками нашої гордості за місто.

Кожне з міст-партнерів дало нам дуже багато і відіграло важливу роль у становленні Любліна», - відзначив мер Любліна Криштофор Жук.

Делегацію від Львова очолила директорка департаменту розвитку Наталія Бунда. 

Нагадаємо, У Львові відкрили інформаційну табличку на колишньому місці Почесного Консульства Королівства Нідерланди (ФОТО)

comments powered by HyperComments