На Львівщині аграрії влаштують ярмарок "ГорбоГори"

Максим Бурич  |  Вівторок, 15 серпня 2017, 13:04
Святковий ярмарок "ГорбоГори" від агротуристичного кластера відбудеться на Львівщині
На Львівщині аграрії влаштують ярмарок "ГорбоГори"

19 серпня всіх бажаючих запрошують на "ГорбоГори" на святковий ярмарок та презентацію аграрних досягненнь Львівської області. За для сприяння агро туристичних кластерів як платформи сталого розвитку сільських територій та популяризації продукції від аграріїв Львівщини всіх бажаючих запрошують приеднатись до ярмарки.  

В рамках заходу відбуватиметься декілька події в різних тематичних локаціях. Так, гостям "ГорбоГори" буде запропонована дегустація продуктів сільськогосподарських виробників, майстер-класи по приготуванню страв української кухні та політ на повітряній кулі.  

Окрім цього, на заході запланово знайомство з досягненнями у вівчарстві, зокрема буде представлений зоокуток з вівцями, павичами тощо. Також органзітори не забули про діток. Спеціально для маленьких відвідувачів будуть проводитись кінні та велосипедні прогулянки.  

Для широкого загалу на "ГороГорі" будуть проведені виступи різноманітних художніх колективів та розповіді про цікаві історичні факти.  

Як зазначають у Лвівські ОДА, на захід будуть організовані виїзди зі Львова на автобусах. Тим, хто хоче потрапити на захід, надали координати місцезнаходженя ярмарки 49.664886, 23.960281. Пустомитівський район, місцевість поблизу села Хоросно. 

comments powered by HyperComments