Від Садового вимагають відзвітуватись за 200 "сміттєвих" мільйонів

Олег Довганик  |  Середа, 9 серпня 2017, 13:46
На вивіз сміття скерували вдвічі менше коштів, аніж керівні органи Львівської міськради
Від Садового вимагають відзвітуватись за 200 "сміттєвих" мільйонів

Депутати Львівської міської ради вкотре вимагають від мера Львова Андрія Садового відзвітуватись за використані кошти на вивіз ТПВ з міста. Про це у «Фейсбуці» пише депутат Львівської міськради, керівник фракції «Укроп» Ігор Телішевський.

«Цього тижня у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА повідомили про зекономлені кошти на вивезення ТПВ з міста Львова. За даними департаменту, за місяць на компенсацію перевізникам ТПВ, які вивозять відходи з міста Львова, було скеровано 12 мільйонів 854 тисячі гривень. Відтак, в ЛОДА стверджують, що завдяки запровадженому контролю та ваговому зважуванню, на вивіз сміття скерували вдвічі менше коштів, аніж керівні органи ЛМР», - наголошує депутат.

Депутати фракції "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" у Львівській міській раді неодноразово вимагали публічного звіту міського голови та оприлюднення аудиту ЛКП «Львівспецкомунтранс» про витрачені кошти на вивезення сміття під час пленарних засідань ЛМР і жодного розу не отримували відповіді, лише додаткові вимоги про виділення мільйонів бюджетних коштів.

«Громада міста повинна побачити куди саме пішло понад 200 мільйонів громадських коштів, і чи мова не йде про їх «відмивання»? І головне: хто саме буде відповідати за цю невмотивовану розтрату? Чекаю на відповідь», - пише Телішевський.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Садовий завищує обсяги ТПВ, які виробляються у Львові.

 

comments powered by HyperComments