Прокуратуру Львівщини пікетують штурмовики облради

Понеділок, 7 серпня 2017, 09:40
Громадські активісти виступають проти того, аби поліція переслідувала «Національний корпус».
Прокуратуру Львівщини пікетують штурмовики облради

Сьогоднішній ранок почався з акції протесту під прокуратурою. Там зібралось 20-30 активістів від «Національного корпусу», а також інших громадських організацій.

Один з активістів Назар – представник «Нацкорпусу» неохоче повідомив журналістів, що так вони хочуть звернути увагу на «політичні  замовлення Нацполіції, яка переслідує активістів "Національного корпусу».

"Так, ми увійшли в сесійну залу Львівської облради. Але там на нас напала поліція та почала бити. Натомість свої дії ми вважаємо правовими", – розповів Назар.

Активіст додав, що поліція обшукала житло трьох учасників "Національного корпусу", которі проходять у кримінальній справі як свідки.

Варто зазначити, що на минулому тижні, представники Нацполіції почали проводити обшуки в учасників пікету, який відбувся під Львівською облрадою 30 травня.

В той самий день, 30 травня приблизно 100 праворадикалів зібрались під Львівської обласною радою для пікету. Вони вимагали  проголосувати за звернення до центральних органів влади і дали депутатам на це час. Після того вони увірвались в будівлю та запалили там димові шашки, через те, що облрада не виконала вимоги вчасно. Так вони зірвали сесію облради.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments