У доньки Возницького провели вдома обшук

Четвер, 3 серпня 2017, 09:20
Нардеп Ігор Васюник на своїй сторінці у Facebook повідомив, що у квартирі Лариси Возницької вчора поліція провела обшук.
У доньки Возницького провели вдома обшук

У помешканні Лариси Разінкової-Возницької - екс-директора Львівської національної галереї мистецтв, доцента кафедри реставрації Львівської національної академії мистецтв, голови Асоціації реставраторів Львівщини не було знайдено ніяких стародруків.

"У рамках відкритого кримінального провадження за фактом, начебто, викрадення якихось книг з Музею книги. За заявою нинішнього керівника картинної галереї Тараса Возняка", - наголосив Васюник.

Донька Бориса Возницького так коментує обшук:

«Для мене це шокова ситуація. Подзвонив слідчий і сказав, що хоче зі мною просто поговорити. Звичайно, що я пішла назустріч і спитала, де, що, чи йти мені до нього, чи буде повістка. Він сказав, що ми з ним просто переговоримо. Коли я вийшла до нього, він сказав, що сьогодні у мене будуть проводити обшук і є постанова суду. Я сказала «будь ласка». Мені немає що приховувати у моїй «хрущовці». У мене немає ні дач, ні машин, нічого. Більше квартир я не маю».

Васюник повідомив, що нічого не було знайдено. Ларису Возницьку викликають на пояснення 10 серпня.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments