На Львівщині збільшать штрафи за спалювання сухостою

Максим Бурич  |  Середа, 2 серпня 2017, 12:43
Відповідні поправки до Закону були подані на розгляд у ВР за ініціативи Львівської ОДА
На Львівщині збільшать штрафи за спалювання сухостою

Про це під час брифінгу розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник. За його словами, департамент екології та природних ресурсів розробив попропозиції щодо змін у кодексі про адміністративні правопорушення.

"Ми подали розроблені департаментом екології та природних ресурсів пропозиції до змін у кодексі про адміністративні правопорушення. Зокрема до статті 77 до Мінприроди, до спеціалізованого комітету Верховної Ради і сьогодні мали зустріч з профільним заступником Міністра екології Василем Полуйком який сказав що цей проект змін до регулярного акту буде внесений на розгляд", - зазначив Руслан Гречаник.

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА в разі, якщо у Верховній Раді приймуть зміни, то штраф за спалювання сухої трави буде збільшений до декількох тисяч гривень. Нагадаємо, Львівщина з початку року постраждала від пожеж достатньо сильно. 140 гектарів екосистем були винещені вогнем, а відновлення до нормального стану відбуватиметься протягом 100 років.

За словами начальника відділу нормативно-технічної роботи ГУ ДСНС у Львівській області вчора сталась пожежа, після гасіння якої навіть було знайдено тіло чоловіка.

Нагадаємо, В Львівській області тривають жнива: не спалюйте стерні

comments powered by HyperComments