У Львові відновили сортування ПЕТ-пляшок

Максим Бурич  |  Вівторок, 1 серпня 2017, 13:33
Львівська ОДА відновила сортування ПЕТ-пляшок, а на сміттєвих майданчиках з'явились нові контейнери
У Львові відновили сортування ПЕТ-пляшок

З 1 серпня у Львові відновлено сортування поліетиленових пляшок. Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту ЖКГ ЛОДА Назарій Романчук. За його словами Львівська ОДА зобов'язала перевізників сміття встановити сортування ПЕТ-пляшок та подальшу переробку.

"Це не було проблемою для перевізників, адже вони вже мали у себе в запасі такі сортувальні контейнери", - зазначив Романчук. За його словами, вигода від сортування ПЕТ-пляшок буде для перевізників і вони зможуть частково компенсувати свої витрати. Директор департаменту ЖКГ ЛОДА Назарій Романчук закликає львів'ян залучитись до сортування сміття та викидати ПЕТ-пляшки окремо від іншого сміття.

Нагадаємо, Питання налагодження вивезення сміття зі Львова вже розглядається не тільки у рамках Львівщини, а й на інші полігони в інших областях. 15 сміттєвих полігонів по області вже погодили вивезення сміття. Скільки областей та полігонів також будуть співпрацювати на вивезення сміття з міста – директор департаменту тимчасово не повідомляє.

 

Детальніше: Проблема сміття - це є питання виключно господарське, - Назарій Романчук

comments powered by HyperComments