Призери юніорського чемпіонату України з велогонок родом з Львівщини

Вівторок, 1 серпня 2017, 12:32
В Києві 26-30 липня відбувся чемпіонат України з багатоденної гонки та гонки медісон з велосипедного спорту серед юніорок та юніорів. Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту львівської ОДА.
Призери юніорського чемпіонату України з велогонок родом з Львівщини

Представники з 5 областе України взяли участь у гонках: Житомирська, Волинська, Харківська, Львівська, Тернопільської та м. Києва. Кожна збірна команда представляла свою область. 40 велосипедистів взяло участь у треку. 

У багатоденній гонці серед юніорів переміг Богдан Данільчук з Харківської області. Друге місце зайняв Сергій Білий з Львівщини. Третє місце виборов Олександр Сметанюк з Вінницької області. Четверте місце посів представник  Львівської області - Андрій Ганзін.

В багатоденній гонці серед юніорок перемогу отримала Дарина Мартинюк. Друге місце зайняла Ангеліна Лукашова. Третє місце виборола Соломія Лукачук з Львівської області.  
В гонці медісон серед юніорів здобула перемогу збірна команда від Львівської області в складі Олега Канаки та Олександра Кривича.
Серед юніорок перемогу здобула команда Харківської області, представники Львівщини зайняли друге місце. В складі команди Соломія Лукачук та Христина Бубняк.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments