Чемпіонат світу з авіамодельного спорту завершився. Львівщина

Понеділок, 31 липня 2017, 09:32
23-29 липня на Львівщині відбувався Чемпіонат світу з авіамодельного спорту. Такий захід відбувся в Україні вперше. В Чемпіонаті змагались між собою власники радіокерованих метальних моделей планерів F3K.
Чемпіонат світу з авіамодельного спорту завершився. Львівщина

Змагання відбувались біля села Великий Дорошів, що на Жовківщині. Там підготували спеціальне поле. За результатами команд у 20ти турах, українська юнацька збірна зайняла 2 місце. 5 місце зайняла доросла українська збірна.

Найефектніші змагання Чемпіонату відбулись 29 липня. У фінал потрапили 12 спортсменів. Серед них і українці: Ігор Буцерога та Олександр Синелиций.
Звання «Чемпіона Світу – 2017» світу отримав Вінцент Марлійн з Нідерландів. Ігор Буцерога з України зайняв друге місце. Серед джуніорів Чемпіоном світу став Тіан Ван Роойен.

Організувала Чемпіонат світу з авіамодельного спорту Федерація авіамодельного спорту, Львівська обласна федерація авіамодельного спорту за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Жовківської райдержадміністрації. Захід відбувався під егідою Міжнародної федерації авіаційного спорту, Міністерства молоді та спорту України.

Нагадаємо, «Золото» та «срібло» виборов спортсмен Львівщини з чемпіонату Європи з кульової стрільби

comments powered by HyperComments