ЛКП "Збиранка" має 16 мільйонів від Садового

П'ятниця, 28 липня 2017, 12:31
Про виділення коштів до статутного капіталу йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №353 від 27 липня. Кошти взяті з бюджету розвитку.
ЛКП "Збиранка" має 16 мільйонів від Садового

В розпорядженні доручено управлінню фінансів здійснити фінансування департаменту з питань поводження з відходами. Кошти доручено взяти з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Сума фінансування складає 15 789 000 гривень.
Статутний капітал ЛКП "Збиранка" має отримати кошти, котрі будуть занесені до реєстру Департменту з питань поводження з відходами.

Варто зазначити, що раніше керівники ЛКП «Збиранка» порушували правила пожежної безпеки та не професійно ставили до нормативно-технічних вимог. Тому, у березні цього року через суд намагались зупинити діяльність підприємства. Адже попередні подібні порушення призвели до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Відомо, що в цьому місяці «Львівелектротранс» та «Львівспецкомунтранс» отримали збільшення статутних капіталів від Андрія Садового. Також збільшення отримали ще 43 підприємства, котрі займаються обслуговуванням житлових будинків.   

Нагадаємо, Львівщина отримала від держави додатково понад 800 млн грн

comments powered by HyperComments