Уряд Польщі надасть кошти на підтримку підприємництва на Донбасі

Середа, 26 липня 2017, 18:26
У Львові підпишуть угоду щодо фінансування проекту
Уряд Польщі надасть кошти на підтримку підприємництва на Донбасі

Уряд Польщі та Програма розвитку ООН підпишуть угоду щодо фінансування проекту на підтримку підприємництва на Донбасі у розмірі півмільйона доларів США. Про це повідомили організатори.

"Запрошуємо представників ЗМІ на урочисту церемонію підписання угоди про фінансування проекту "Розвиток підприємництва серед населення, що постраждало від конфлікту. Другий етап" між Урядом Польщі та Програмою розвитку ООН в Україні, яка відбудеться 27 липня о 18:30 у м. Львові, вул. Івана Франка, 110 (приміщення Генерального консульства Республіки Польща)", - йдеться у повідомленні.

Проект, загальний бюджет якого 1 мільйон доларів США, спрямований на підтримку розвитку підприємництва, самозайнятості та створення нових робочих місць як для переселенців, так і для жителів приймаючих громад, що проживають у підконтрольних уряду України районах Донецької та Луганської областей.

Зокрема, в рамках проекту передбачаються такі активності:

·         Підтримка розвитку навичок із ведення бізнесу та надання грантів на започаткування малих підприємств;

·         Надання консалтингових послуг для полегшення процесу створення та розвитку малого та середнього бізнесу;

·         Промоція підприємництва шляхом проведення цільової мотиваційної кампанії.

Акредитація обов’язкова до 27 липня 11:00:  [email protected] (Євген Зеленко, Координатор по зв’язкам з громадськістю та роботи зі ЗМІ, ПРООН в Україні)

comments powered by HyperComments