Садовий заборгував Червонограду майже півмільйона гривень

Середа, 26 липня 2017, 12:08
Львівська міськрада виділила лише 33 тисячі гривень
Садовий заборгував Червонограду майже півмільйона гривень

Львівська міськрада боргує Червонограду 486,9 тис. грн за сміття, прийняте у червні. Про це 26 липня у коментарі IA ZIK повідомив міський голова Червонограда Андрій Залівський.

«Загальний борг Львова перед Червоноградом за червень за сміття становить 486,9 тис. грн. Це за 429, 82 тонни відходів, які привезли у Червоноград «AVE Львів» та «Львівспецкомунтранс». Субвенції з міського бюджету Львова ми не отримали», – повідомив А.Залівський.

Зі слів міського голови, 3 липня мерія Червонограда скерувала ЛМР лист-попередження з проханням розрахуватися за сміття до 20 липня. Схожа ситуація була у червні з розрахунками за травень.

А.Залівський вважає, що міські чиновники Львова мають більш відповідально ставитися до своїх обов’язків і вчасно розраховуватися, відповідно до угод.

«Не я повинен бігати, вишуковувати і нагадувати усім. Ми направили листа-попередження. У Львівській міськраді створений відповідний департамент. Я пояснив працівникам мерії Львова, що вони мають більше цікавитися цим питанням», – наголосив А.Залівський.

Мер зазначив, що ЛМР виділила 33 тис. грн, що є лише невеликою часткою від основної суми.

«За липень питанням займається ЛОДА, тому у нас будуть розмови з адміністрацією. До 30 червня маємо претензію до міста Львова. Ми хочемо отримати оплату за надану послугу згідно з угодою», – додав А.Залівський.

Як повідомлялося, Львівська міськрада не розрахувалася вчасно за 140 тонн львівського сміття, яке було прийнято на полігон у Червонограді у травні цього року. Згодом кошти були перераховані.

comments powered by HyperComments