На Львівщині провели антитерористичні навчання

Середа, 26 липня 2017, 11:41
За сценарієм, група диверсантів планувала здійснити теракт на одному із військових об’єктів чи підприємствах критичної інфраструктури регіону
На Львівщині провели антитерористичні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Львівській області провела планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання, які тривали на території області 23-25 липня.  Про це інформує прес-служба УСБУ у Львівській області.

У навчаннях взяли участь представники національної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прикордонників, підрозділі Збройних сил України, органів державної влади та інших суб’єктів боротьби з тероризмом.

За сценарієм група диверсантів планувала здійснити теракт на одному із військових об’єктів чи підприємствах критичної інфраструктури регіону.

Умовні "терористи" імпровізували, обираючи тактику поведінки, що дало змогу змоделювати максимально складний розвиток ситуації.

Учасники навчання, в умовах наближених до реальних, теоретично та практично відпрацювали алгоритм протидії диверсійно-розвідувальним групам, виявлення та нейтралізації терористів, знешкодження вибухових пристроїв. Керівництво Антитерористичного центру високо оцінило рівень підготовки та взаємодії учасників навчань.

comments powered by HyperComments