Французькі волонтери подарували Львівщині медичне обладнання

П'ятниця, 21 липня 2017, 12:13
Львівщина отримала для дітей з обмеженими можливостями 9 тонн спеціального медобладнання. Вартість обладнання доходить до майже 16 тис євро. Таку допомогу надала французька Асоціація «ІРУАЗ-Україна».
Французькі волонтери подарували Львівщині медичне обладнання

Асоціація передала ліжка, матраци, медичні каталки, кушетку-вертикалізатор з електроприводом, реабілітаційний стіл,  інвалідні ходунки, крісла-коляски для душу, столи-вертикалізатори, дитячі вертикалі (активні та пасивні), реабілітаційні сидіння, інвалідні візки  (дитячі та дорослі), реабілітаційну доріжку, гідро сидіння-підйомник, пральну машинку, машинки для сушки білизни, тренажер тощо.  Все медобладнання вартує 15 959 євро

Олег Синютка - голова Львівської ОДА подякував членів Асоціації «ІРУАЗ-Україна» Марію та  Дідьє Налін. «Щиро дякую за небайдужість та підтримку, яку ваша асоціація надає регулярно», - зазначив він.

Нове обладнання отримала Олеська районна лікарня, КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня, Міжнародний Благодійний фонд інвалідів «Надія Є», Львівська обласна благодійна організація «Реабілітаційний центр «Нове життя», Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд Долини», Громадська організація "Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих", Громадська організація «Світ Для Дітей».

Варто зазначити, що у 2015 році Асоціація «ІРУАЗ-Україна» вже робила благодійну справу для українців. Тоді, в рамках проекту «Частинка себе», вони подарували родинам загиблих бійців АТО можливість літнього відпочинку, оздоровлення та психологічної реабілітації.

Також в 2016 році був втілений в життя проект, котрий мав за основу національну солідарность, «Операція Нарцис». Тоді діти з французького міста Лесневен, котрі навчались в приватному коледжі Святого Франсуа продавали букети нарцисів. А виручені кошти було передано сиротам України.

Нагадаємо, Благодійники передали обладнання для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру

comments powered by HyperComments