Як на Львівщині ремонтують дороги

П'ятниця, 21 липня 2017, 09:33
Наразі будівництво доріг відбувається в с. Воля-Гомулецька, що в Жовківському районі, також в с.Старій Скваряві. Прокладають дорогу до села Костеїв, в межах Куликова та дорогу Крехів-Іванофранкове.
Як на Львівщині ремонтують дороги

Як пише на своїй сторінці Facebook Роман Демчина – громадський активіст, наразі відбувається будівництво в селі Воля-Гомулецька. «Проклали вирівнюючий шар асфальту. Скоро прокладемо другий.»

Варто зазначити, що до контрою виконання будівничої роботи долучився Роман Кокотайло – працівник Львівської обласної державної адміністрації. А також Андрій Дума – директор ТзОВ "Львівське АТП-14631". 

Роман Демчина повідомляє: «Роботи стільки - що не встигаю звітувати про все. За всі свої роки не можу пригадати, що б у нас так масово будували й ремонтували дороги. В сукупності з прибиранням та приведенням до нормального вигляду узбіччя - дороги виглядають по справді Європейськими.»
 Відомо, що 19 липня була відремонтована дорога в Старій Скваряві. Також будується дорога  Крехів-Іванофранкове. Вона з’єднає два сусідні райони. Також відбувається будівництво дороги, котра веде до с. Костеїв.
 



Нагадаємо, Ремонт траси "Львів - Тернопіль" завершать до 1 вересня

comments powered by HyperComments