У Львові відбудеться фестиваль лісопаркового дозвілля

Середа, 19 липня 2017, 08:55
22 липня в парку Знесіння відбудеться перший у Львові фестиваль лісопаркового дозвілля 3F, вхід вільний.
У Львові відбудеться фестиваль лісопаркового дозвілля

Сьогодні у Львівській міськраді було повідомлено про організацію 22 липня першого у Львові фестивалю лісопаркового дозвілля 3F(Family Forest Festival), який створений для заохочення збору підписів проти забудови парку Знесіння.Family Forest Festival відбуватиметься на галявині парковохї зони від 16:00 до 23:00 . "Фестиваль лісопаркового дозвілля «3F» – це урбан-пікнік для сімейного та індивідуального проводження часу на природі в старому парку Кайзервайльд. Мета фестивалю – привернення уваги міщан до незаконної забудови паркової зони», – заявили у прес-службі ЛМР.

"Організатори фестивалю ставлять першочерговими цілями не наповнення програми, а популяризацію самого відпочинку на природі, не лише сімейного, а й індивідуального. Тим не менш, для гостей буде організовано декілька цікавих атракцій." - додали у прес-службі міської ради

«Програма фестивалю: о 16:00 – відкриті заняття та показові виступи академії футболу для дошкільнят «Клубу Лева»; о 17:00 – відкриті заняття та показові виступи Львівської міської молодіжної громадської організації «Військово-Історична дружина Чорна Галич»; о 18:00 – екологічні уроки від освітнього проекту «Зелений Ліхтарик»; о 19:00 –  творча майстерня від Асоціації дизайнерів-графіків «4й блок»; о 20:00 – етнозабави та співи біля ватри; о 21:00 – показ короткометражних фільмів просто неба на галявині парку. Вхід на фестиваль – вільний», – поінформували також у міськраді.

Знесіння – регіональний ландшафтний парк у східній частині Львова, та за сумісництвом найстаріший парк столиці Галичини. Одна з частин ландшафтного парку досі носить назву Кайзервальд-стару австрійську назву паркової місцевості.

 

comments powered by HyperComments