ЛКП"Лев" надав звітність за останній рік роботи

Вівторок, 18 липня 2017, 12:50
Зокрема, львів'янам за допомогою волонтерів було повернути 81 загублену собаку.
ЛКП"Лев" надав звітність за останній рік роботи

У Львівській міськраді повідомили , що працівники комунального підприємства «Лев» впіймали цього року 492 собаки, 348 із них простерилізували, а 148 прилаштували в нові домівки собак. Ще 24 прилаштували волонтери. Також волонтери за півроку прилаштували 48 цуценят, а ще 81 собаку ЛКП «Лев» повернуло з вулиці додому. Крім того, було простерилізовано 223 коти та кішки, з яких прилаштовано 24».

Крім того, 6 червня на базі ЛКП "Лев" було створено перший в Україні центр адопції тварин. Тепер міщани можуть зручно та швидко переглянути інформацію про усіх тварин, які знаходиться в притулку, та підібрати улюбленця для всиновлення.

Також, ЛКП "Лев" став третьою ветеринарною клінікою України з ліцензією на використання кетаміну. Цей препарат дає можливість якісно знеболити процес проведення складних операцій. Притулок також веде активну інформаційну діяльність, ставши ідейним натхненником проведення у львівських школах уроків з етичного поводження з тваринами, які було запроваджено з весни 2017 року.

comments powered by HyperComments