Ryanair у Львові: згоди досягнуто

Понеділок, 17 липня 2017, 14:54
Директор Львівського аеропорту Тетяна Романовська повідомила про порозуміння між компаніями та укладення двостороннього договору.
Ryanair у Львові: згоди досягнуто

Міжнародний аеропорт "Львів" після довгих переговорів дійшов згоди з ірландською лоукост-авіакомпанією Ryanair. Сторони підписали контракт про здійснення ірландським перевізником рейсів зі Львова, при цьому певні пункти стартового договору, який укладався спільно з київським аеропортом, було скасовано. 

" Ми довго обговорювали кожен пункт договору. Причому більшість з того, про що говорили представники "Борисполя", ми прибрали з угоди." - заявила пані Романовська - " Ірландці одразу заявили, що вони приходять на загальноукраїнський ринок,  а не в окремі аеропорти. Так, їх найбільше цікавили Львів та Київ." 

Нагадаємо, що раніше через політику директора київського аеропорту "Бориспіль", ірландський лоукостер розірвав попередній договір та заявив про припинення співпраці з українськими летовищами. Така ситуація викликала обурення громадськості та органів державної влади, після чого прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про необхідність продовження діалогу з ірландською компанією про здійснення рейсів лише до Львова. На даний момент попередній договір з авіаперевізником вже укладено.

comments powered by HyperComments