У Львові відбулось засідання Тендерного комітету ЛКП "Львівавтодор"

Максим Бурич  |  Понеділок, 17 липня 2017, 12:15
17 компаній з усього світу надали документи для участі в попередній кваліфікації
У Львові відбулось засідання Тендерного комітету ЛКП "Львівавтодор"

Сьогодні, 17 липня, відбулось відкрите засідання Тендерного комітету ЛКП "Львівавтодор" під час якого відбулось розкриття документації учасників попередної кваліфікації тендерного процесу щодо впровадження електронного квитка у Львові. Попередньо 51 компанія по всьому світу заявила зацікавленість в провадженні автоматизованої системи оплати проїзду у Львові і отримала перелік документів з вимогами для участі в тендерному процесі.

Під час засідання Тендерного комітету ЛКП "Львівавтодор" відбулась перевірка наявності документів і приймалось рішення про допуск учасників до попередньої кваліфікації проекту автоматизованої системи оплати проїзду. Як зазначають представники ЛКП "Львівавтодор", у Вінниці у першому етапі тендерного процесу взяло участь 15 компаній. "Велика кількість учасників у Львові, свідчить про велике зацікавлення провадження у Львові електронного квитка.

Також, чим більша кількість заявлених учасників, тим більша вірогідність вибрати конкуруючу вартість технічного впровадження автоматизованої системи оплати проїзду", - зазначають у ЛКП "Львівавтодор". В результаті проведеного засідання Тендерного комітету відбір пройшли всі компанії окрім однієї. Причина подальшого розгляду - відсутність копій оригінальних документів. Тендерний комітет має до кінця року заключити контракт з переможцем конкурсу, а вже в 2018 році відбудється процес виготовлення електронних квитків.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта"

comments powered by HyperComments