На Львівщині є великі можливості для ведення бізнесу, - Синютка

П'ятниця, 14 липня 2017, 20:23
Можливості залучення нових інвестицій обговорили під час бізнес-зустрічі із Послом Данії
На Львівщині є великі можливості для ведення бізнесу, - Синютка

У Львові відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки із данською спільнотою за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Данії в Україні Рубена Медсена.

Участь у заході взяли представників данських компаній, представлених в Україні, зокрема і у Львівській області.

«На Львівщині є великі можливості для ведення бізнесу – тут безпечно та комфортно працювати, а також є повна підтримка зі сторони влади та нульовий рівень корупції. У нас доступна сировина й енергетичні ресурси, головне –  висококваліфікована робоча сила. Ми готові допомогти будь-якому інвестору, іноземному чи внутрішньому у пошуку об’єктів або ділянок для розміщення виробництва, офісів та фермерських господарств, - наголосив Олег Синютка. - Львівська обласна державна адміністрація зі свого боку готова максимально сприяти веденню бізнесу на території Львівщини».

Олег Синютка зазначив, що Львівщина – економічно вигідне місце для відкриття нових офісів та старту IT-бізнесу. Адже область пропонує велику кількість досвідчених фахівців, локацій для нових компаній.

Учасники також обговорили потенційні вектори співпраці та можливості залучення нових інвестицій у Львівську область, сприяння у підтримці реформ в Україні, тощо. Окрім того, представники бізнесу мали можливість задати питання, які їх цікавлять.

comments powered by HyperComments