Представники східних областей знайомляться із громадськими ініціативами Львівщини

Олег Довганик  |  Четвер, 13 липня 2017, 16:10
Учасники навчальних візитів ознайомляться з успішним досвідом Львівщини
Представники східних областей знайомляться із громадськими ініціативами Львівщини

Упродовж тижня, у межах візиту «Сталий розвиток громадського суспільства через розбудову інституту Громадських Рад та взаємодію зі владою» представники зі Сходу України знайомляться із успішним досвідом громадських ініціатив на Львівщині. Учасники вже відвідали дві ОТГ на Львівщині та відзначили високий рівень громадських ініціатив.

«Завдяки сприянню Львівської ОДА, ми відвідали дві ОТГ – Ходорівську та Давидівську, а також мали нагоду поспілкуватись із представниками Громадської ради. Маємо намір ознайомитись із кращими практиками ОТГ Львівщини, а відтак отриманий досвід втілити в життя. Варто відмітити, що ОТГ, які ми вже відвідали демонструють високий рівень культури, освіти та господарності», - зазначила Ольга Присяжнюк, заступник начальника відділу комунікацій з громадськістю та політичними партіями Донецької ОДА.

Також учасники навчальних візитів ознайомляться з успішним досвідом Львівщини  у сферах: громадського контролю та ефективності заходів, впровадження регуляторної політики, стратегічного планування розвитку громадського суспільства, надання послуг населенню, проведення експертиз, залучення вітчизняних та іноземних інвесторів, супроводу інвестиційних проектів, енергоефективності та раціонального використання природних ресурсів, а також практичним досвідом розвитку потенціалу Громадських Рад.

«Громадське суспільство, яке витворила Революція Гідності та війна на Сході, сьогодні дає надзвичайно великий поступ і імпульс громадським ініціативам на Львівщині. Я переконаний, що спільна праця громадських активістів Сходу, Заходу, Півдня та Центру України, створить якраз те, що ми називаємо громадянським суспільством і ту українську державу, де кожен громадянин буде відчувати себе достойно, захищено та матиме можливості для самореалізації»,- наголосив під час зустрічі Олег Синютка, голова Львівської ОДА.

comments powered by HyperComments