У зриві польотів "Ryanair" до Львова звинуватили київський аеропорт "Бориспіль"

Вівторок, 11 липня 2017, 14:20
Керівник львівського аеропорту Тетяна Романовська в закритому пості у Facebook звинуватила голову аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна в зриві польотів лоукостера "Ryanair" до України.
У зриві польотів "Ryanair" до Львова звинуватили київський аеропорт "Бориспіль"

"Маючи в руках таку можливість, будучи спроможним з нічого зробити щось, пан Рябікін вирішує: нам не треба нових дешевих рейсів, пасажирів, прибутків... маючи два порожніх термінала у Борисполі, спеціально для лоукостів. Чому Львів має бути заручником Києва? Ганьба вам!" - заявила пані Романовська на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 10 липня гендиректор Ryanair Девід О'Брайєн заявив про порушення аеропортом "Бориспіль" усіх досягнутих ще в березні умов. За його словами, пан Рябікін обрав захист авіакомпаній з непомірно високими тарифами, зокрема МАУ.

Ryanair погодився повернути гроші всім українцям, які вже встигли придбати квитки. В той же час Міністр інфраструктури Володимир Омелян звинуватив Рябікіна та МАУ у зриві роботи Ryanair.

Нагадаємо, раніше Міхеїл Саакашвілі звинувачував МАУ у монополії, а Державіа - у перешкоджанні роботи лоукостерів в Україні.

comments powered by HyperComments