У Львові політики обговорили стан «гри» у міській раді

Андрій Самойленко  |  П'ятниця, 30 червня 2017, 21:33
Політика у міській раді Львова стала більш амбітною та маніпулятивною для депутатів міськради що змінює на гірше життя львів’ян
У Львові політики обговорили стан «гри» у міській раді

Одне з «політичних засідань» партії «Народний рух» відбулось сьогодні у Львові. Присутні на зустрічі обговорили вплив на депутатів, депутатських більшостей та  індивідуальні політичні фігури у житті Львівської міської ради.

За словами керівника фракції Валерія Веремчука, міський голова Львова Андрій Садовий веде небезпечну для містян гру у політику. Для львів’ян вже давно відома «господарка або політика» перейшла вже всі межі. Саме сміттєве питання Львова, яке переважно жбурляють то у політичну площину, то в господарську.

Політики міської ради вчергове «помахали пальцем» який міський голова «не господар» та спробували зауважити на своїй важливості при голосуванні на сесії міськради.

«Усі фракції вже дали політичну оцінку своєю заявою ситуації зі сміттям у Львові. Тепер треба було зробити крок, щоб очистити місто від завалів непотребу. Упродовж дня ми шукали оптимальні варіанти того, як має виглядати ухвала. Врешті після пропозицій робочої групи, взявши за основу проект ухвали, запропонований обласним керівництвом, вийшли на компромісний варіант», - зазначив про діяльність фракції Валерій Веремчук.

Львівська політика, за словами голови керівника фракції, була би набагато легше без амбіціозного Андрія Садового, який великими кроками все більше і більше заганяє звичайних львів’ян у все глибшу проблему з вивезенням твердих побутових відходів.

Питання щодо сортування сміття також не було забуте під час обговорення, проте на питання «а чи сортують представники партії твп?» політики вирішили віджартуватись. Натомість представники партії наголосили на важливості сортування відходів.

comments powered by HyperComments