Бразильські футболісти відвідують Львів з нагоди 500-річчя Реформації

П'ятниця, 30 червня 2017, 16:54
З-поміж футболістів – екс-півзахисник київського «Динамо» Діого Рінкон.
Бразильські футболісти відвідують Львів з нагоди 500-річчя Реформації

Цієї п’ятниці та на вихідних для дітей і підлітків проходять майстер-класи з футболу від футболістів з Бразилії. Захід проходить в рамках святкування 500-річчя Реформації.

Цього року в Україні відбувається святкування 500-річчя реформації у Європі. У рамках світового туру у місто Лева завітали 17 бразильських футболістів-професіоналів, які колись грали на високому рівні, щоб продемонструвати майстер-клас з футболу.

Найвідоміший з них – колишній гравець київського «Динамо» Діого Рінкон.

«Я відчуваю особливі почуття до вашої нації. Я мав прекрасні моменти під час футбольної кар’єри в Україні. Хотів повернутися в Україну та розказати про іншого себе – Бог дав мені прекрасну можливість повернутися до вас. В Україні у мене були кубки, титули, гроші. Сьогодні я хочу служити вам – через ту любов, яку Бог мені дає щодо людей. В тому числі – через той футбол, у який ми вміємо та любимо грати. Відчуваю, що цей талант, який дав нам Бог, може вплинути на життя суспільства на краще», - розповів Діого Рінкон.

«Ми вже 12 років займаємося схожими проектами у цілому світі. Вдячні клубу ФК «Карпати», що відкрив двері для нас, щоб ми мали спільні проекти. Місія нашої організації – любити людей. Працювати нелегко – ми розуміємо, що самі по собі схожі проекти ми б робити не могли. Дякуємо «Карпатам», що мають подібні цінності. Футбол може змінювати суспільство на краще – хочемо робити це у вашому місті», - заявив керівник бразильської команди, засновник Brazil Soccer Academy Жефферсон Луїз Роша Франко.

Захід проводиться за ініціативи оргкомітету «Реформація 500 років», Львівської міської ради та футбольного клубу  «Карпати».

Нагадаємо, Львівські школярі займатимуться водним поло на фізкультурі.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments