На Львівщині відбулась зустріч із найбільшими агровиробниками області

П'ятниця, 30 червня 2017, 12:36
У межах заходу Наталія Хмиз наголосила на важливості використання безпечних і ефективних методів ведення сільського господарства та важливості обстеження ґрунтів і раціонального внесення добрив для досягнення найкращого врожаю.
На Львівщині відбулась зустріч із найбільшими агровиробниками області

29 червня відбувся навчально-практичний семінар на тему: «Сучасні технології та методи підвищення врожайності сільськогосподарських культур. Контроль та збереження якості ґрунтів» за участі директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталії Хмиз, найбільших агропідприємств області, представників лабораторій, виробників  новітніх мінеральних добрив та препаратів для рослин.

Також обговорювали соціальну складову діяльності великих агропідприємств та їх вклад у розвиток села шляхом співпраці із кооперативами та ОТГ. Учасники домовились про підписання меморандуму щодо співпраці. Окрім того, з представниками Національної поліції, МНС України, Укртрансбезпеки обговорили актуальні питання і проблеми цьогорічного збору врожаю та його транспортування.

Представники компанії-виробника систем і препаратів захисту та живлення рослин презентували інноваційні технології та поділились досвідом та можливостями, які надає використання ефективних засобів для рослинної продукції.

Окрім того, доповідачі Українського центру екології ґрунтів, фітосанітарної лабораторії та лабораторії з проведення сертифікації насіння та садивного матеріалу запропонували аграріям свої послуги, акцентувавши увагу на взаємозалежності лабораторних досліджень та зібраного врожаю. 

Нагадаємо, на Львівщині обговорили децентралізацію з Робочою групою Комітету регіонів ЄС - Україна.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments