На Львівщину звернули увагу у Комітеті регіонів ЄС

Максим Бурич  |  Четвер, 29 червня 2017, 19:29
Ми раді, що демократичні процеси тут проходять так ефективно, швидко та з великим ентузіазмом від суспільства, - Генеральний Секретар Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер
На Львівщину звернули увагу у Комітеті регіонів ЄС

Сьогодні, 29 червня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась зустріч керівництва області із представниками Робочої групи Комітету регіонів ЄС – Україна на якій відбулось представлення місцевих ініціатив та обговорення розвитку як регіону так у України загалом.

За словами Андреаса Кіфера, Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи не може не оцінити швидкі темпи та прагнення українців до європейських цінностей та якості життя. На його думку, такий розвиток та реформація України стають дуже влучним прикладом для європейців.

«Я вражений, як швидко та з таким ентузіазмом Україна рухається до європейських стандартів та якості життя. Реформи, які проводяться тут мають позитивний вплив на життя в Україні вже, але ж це ще не кінець», - зазначає Кіфер.

За словами голови ЛОДА Олега Синютки, проведення такої зустрічі саме на Львівщині показує високий рівень зацікавленості європейських об’єднань життям в Україні.

«Дуже важливо проведення таких зустрічей та обговорень. Як на мене, це показник високого рівня як України так і Львівщини», - зазначив Олег Синютка.

За результатами зустрічі Львівщина отримає не тільки відзначення високого рівня зацікавленості, а й подальшу співпрацю з Комітетом регіонів ЄС.

comments powered by HyperComments