Міська влада Львова не зацікавлена у будівництві Індустріального парку в Рясне-Руській

Максим Бурич  |  Четвер, 29 червня 2017, 14:19
Минулого тижня в Львівській ОДА відбулася нарада щодо вирішення проблемних питань щодо розмежування територій між Львовом та Рясне-Руська.
Міська влада Львова не зацікавлена у будівництві Індустріального парку в Рясне-Руській

Про це розповіла сілкий голова Рясне-Руська Емілія Смороковська. 

Під час обговорення доручили сільському голові Рясне-Руська підготувати перелік земельних ділянок як пропозиції для компромісу з місцевою владою Львова для розмежування територій міської та сільської ради, а Львівській міській раді напрацювати пропозиції щодо субвенції сільському бюджету на розвиток інфраструктури.

Допоки межі населеними пунктами не погоджені, будівництво індустріального парку в Рясне-Руській не розпочнеться. Повторний розгляд проблемних моментів запланований на сьогодні, однак міські чиновники проігнорували нараду. 

«Жодного представника з міста Львова не було. Ми так зрозуміли, що місту не цікаво. Таке важливе питання будівництва індустріального парку, розмежування між Львовом і селом Рясно-Руське. Я не можу сказати чому їх не було, але завчасно всіх попереджали що сьогодні буде нарада і ніхто з міста не прийшов» », - заявила Емілія Смороковська.   

За її словами, Рясне-Руська сільська рада буде звертатись до суду щодо таких дій від міської ради Львова.

«Ми будемо звертатись до суду. Ми надіялись, що сьогодні місто прийде і ми прийдемо до якогось спільного рішення, але вони проігнорували.

Ми наразі працюємо над цим питанням. Нам треба передивитись які ми маємо документи і чітко розуміти що ми можемо. Встановлення межі між Львовом і Рясне-Руським – це точно», - зазначила Емілія Смороковська.   

Відтак, затвердження меж, а відповідно старт будівництва Індустріального парку, відтерміновується через незацікавленість міської влади Львова.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments