Львів очолив рейтинг прозорості українських міст

Середа, 28 червня 2017, 15:02
Індекс прозорості Львова - 59,7.
Львів очолив рейтинг прозорості українських міст

Львів перший у рейтингу прозорості міст України за даними авторитетного Transparency International Ukraine. Про це повідомляє "Справжня Варта" із посиаланням на прес-службу Української Галицької партії.

"Таки цих півтора роки роботи пройшли недарма, хоч і було багато невдоволення від мерії міста. Приємно, що в тих сферах, де було найбільше вкладено мого часу та емоцій - доступ громадськості та прозорість роботи ЛКП - отримали найвищі оцінки серед складових індексу", - зазначила голова комісії законності, депутатка ЛМР Юля Гвоздович.

Так, за найкращі показники прозорості показав Львів (59,7), Кропивницький (55,96) та Івано-Франківськ (54,2). Найгіршими у цій сфері виявились Новомосковськ (8), Мирноград (9,93) та Дунаївці (11,33).

Нагадаємо, саме вона є ініціаторкою та співавтором положень для запровадження е-петицій до ЛМР, створення громадських рад при управліннях, дооопрацювання інструментів громадських слухань та місцевої ініціативи, а також одним із основних ініціаторів запровадження Бюджету участі та напрацювання нового Статуту міста.

Раніше повідомлялось, що на Львівщині відбулась основна сесія ЗНО: область посіла 2 місце по Україні.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

 

comments powered by HyperComments