Буський район отримав першу партію посвідчень «Соціальна картка учасника АТО»

Роман Матвіюк  |  Вівторок, 27 червня 2017, 10:09
«Соціальна картка учасника АТО» створена за ініціативою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом!». Вона дозволяє учасникам бойових дій на сході України та членам їх сімей бути цілодобово захищеними та отримувати необхідну допомогу. Буський місцевий центр надання безоплатної вторинної допомоги отримав першу партію посвідчень. Про «Спражній Варті» повідомив директор центру Іван Скочко.
Буський район отримав першу партію посвідчень «Соціальна картка учасника АТО»

На сьогодні це єдина всеукраїнська соціально-правова програма допомоги учасникам бойових дій яка створена за підтримки Державної Служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, Міністерства Оборони України, Національної Гвардії України, Служби Безпеки України, Державної Прикордонної Служби України, Координаційного центру з надання правової допомоги та соціально відповідального бізнесу.

«Соціальна картка учасника АТО» є інструментом, що за допомогою відповідного програмно-технологічного забезпечення дозволяє кожному власнику отримувати такі можливості, як безкоштовна правова підтримка та юридична консультація, безкоштовне обстеження та надання медичних послуг, психологічна підтримка, знижки на покупки у всеукраїнських торгових мережах, освітні, оздоровчі та розважальні програми для учасників АТО та членів їх родин.

Наразі можливості карти збільшуються щодня. Отримати соціальну картку може кожен військовослужбовець який має посвідчення УБД та є реальним учасником бойових дій.

Щоб отримати картку,  потрібно зареєструватись, заповнивши заявку на сайті ГО «Українці разом». Обов’язково залишити контактну інформацію або електронну пошту, або номер телефону, або і те і інше. Зачекати 7 – 14 днів, за цей час перевірять Ваші дані. Отримати повідомлення на електрону адресу або телефон про те, що ваша іменна соціальна картка готова. Узгодити, як Вам буде зручніше її отримати. Отримати картку та користуватися пільгами та знижками! 

Буський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги виступає партнером ГО «Українці разом» та допомагає учасникам україно-російської війни отримати  соціальну картку. Перша партія карток в кількості 32 шт. вже наявна у Буському центрі з надання безоплатної правової допомоги і їх можна отримати особисто показавши посвідчення учасника АТО та ідентифікаційний номер фізичної особи за адресою м. Буськ , вул. Петрушевича 8. з понеділка по п’ятницю з 900 до 1800 год. 

comments powered by HyperComments