У Львові весілля зіграли у аеропорті

Максим Бурич  |  Понеділок, 26 червня 2017, 18:52
Під оголошення про рейсові польоти у всі куточки світу в аеропорті побрались українка та уругваєць
У Львові весілля зіграли у аеропорті

Сьогодні, 26 червня, відбувся офіційний розпис молодят не в РАГСі, а у приміщенні аеропорту «Львів». Молода пара  Кіроґа Кремелла Карлос Федеріко та Софія Пилипчук стали офіційними чоловіком та дружиною, скориставшись можливістю одружитись за добу.

Як зазначають молодята, це вийшла вкрай приємна та потрібна можливість подати всі документи та офіційно побратись лише за одну добу. За словами Софії Пилипчук, опція одруження за добу стала для них «порятунком», адже її новоспечений чоловік має подальші кар’єрні плани, а статус дружини в цьому грає важливу роль.

Молода сім’я розповіла свою романтичну історію, яка від сьогодні розпочала новий відлік:

«Я живу в Польщі. У нас не вийшло одружитись там швидше, тому ми вирішили скористатись можливістю одруження за добу в Україні. Ми спочатку дізнались про таку опцію, що тут можна одружитись і вирішили скористатись», - зазначила Софія Пилипчук.

Можливість у Львові побратись за добу стала гарною опцією для молодих пар. За рік у Львові 1100 пар одружилися у рамках проекту «Шлюб за добу». Ніхто з них не розлучився, про що заявив сьогодні міністр юстиції України Павло Петренко.

«Фактично за рік роботи проекту понад 1100 пар одружилися у Львові. Маємо дуже хорошу статистику. Жоден із цих молодят не розлучився. Це ще раз підтверджує, що вільні українські громадяни самостійно вирішують, коли і як їм формувати сім’ю», – зазначив міністр.

На сьогоднішній день, з майже 9 тис. пар, які одружилися за програмою «Шлюб за добу» розлучилися лише 0,3%.

comments powered by HyperComments