Львівська негода принесла мешканцям низку незручностей

Субота, 24 червня 2017, 09:10
Через негоду у місті зафіксовано багато випадків падіння дерев та великих гілок, які пошкодили лінії електропередач, деякі дерева впали на припарковані машини. Є кілька випадків незначних пошкоджень дахів будинків.
Львівська негода принесла мешканцям низку незручностей

23 червня, як і прогнозували синоптики, Львів потонув у сильній грозі, наслідки якої ліквідуватимуть ще сьогодні.

Зокрема, було зафіксовано падіння дерев на вул. Зеленій, вул. Стрийській, 71 – пошкоджень нема. На перехресті вул. Боднарська – Скорини дерево впало на машину. Є також падіння великих гілок на вул. Угорській, 2 та на вул. Литвиненка.

Також є пориви ліній електропередач, тому 12 бойлерних без світла. Вітром зірвано частину даху з будівлі, де розташований шиномонтаж, на вул. Хуторівка.

У Шевченківському районі міста було падіння дерев на 10 локаціях. Також обірвані лінії електропередач на вул. Шевченка і Винниця.

У Личаківському районі впало дерево на вул. Богданівській. Є також падіння дерев на вул. Зеленій, Старознесенській, Костя Левицького. Пошкоджена одна машина.

У Галицькому районі впало 7 дерев – на вул. Кубійовича, Коперника, Лесі Українки, Кирила і Мефодія, пр. Свободи. Було відсутнє світло на вул. Кубійовича і на вул. Кирила і Мефодія, там пошкоджені лінії та опора. Частково пошкоджено бляху покрівлі на вул. Джерельній, 10.

У Залізничному районі два дерева впало на дахи приватних будинків. Пошкоджено 5 опор вуличного освітлення. Відтак, у частині району нема світла. Загалом зафіксовано пошкодження на понад 70 деревах – частину дерев вирвало з корінням, з частини впали великі гілки. Зараз комунальні служби в першу чергу прибирають ті дерева, які впали на лінії та на проїжджу частину. Потім прибиратимуть тротуари. Зараз також усі комунальні служби працюватимуть над ліквідацією наслідків негоди.

У Франківському районі падіння дерев є на вул. Генерала Чупринки, 72, Зв’язковій, 14, Рубчака (орієнтовно 10 дерев), вул. В. Великого, 59а, Кн. Ольги, 63, В. Великого, 39, Боткіна, 29, Куликівська, 15а. Підірвало покрівлі на вул. Науковій, 32а, Веделя, 4.

Раніше понаднормові опади перетворили Львів на сміттєву Венецію.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments