Львівська лікарня отримала новий «Куток Добра»

Максим Бурич  |  Четвер, 22 червня 2017, 21:08
У нефрологічному відділенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні відкрили «Куток Добра» для маленьких пацієнтів.
Львівська лікарня отримала новий «Куток Добра»

Сьогодні, 22 червня, У нефрологічному відділенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні святково відкрили ігровий простір для дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні у закладі. Таке відкриття сталось завдяки проекту реалізованому громадською організацією «Розвиток Громади» та за підтримки програми Британської Ради «Активні Громадяни». 

Як зазначає головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, подібна дитяча ігрова кімната вже є в сусідньому корпусі, проте її не вистачало. Таке відкриття допоможе краще спростити перебування дітей на стаціонарному лікуванні. 


«З відкриттям такого куточка для дітей, ми стали на крок ближче до європейського рівня лікарень, адже не тільки в самому лікуванні справа, а й в тому, як себе почувають люди в цьому закладі. Тепер для діток є можливість гратись у цій кімнатці та відчувати себе більш спокійно та радісно», - зазначає головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні.
Під час відкриття куточка в ньому вже грались декілька маленьких відвідувачів лікарні та були в захваті від наявності у лікарні таких об лаштованих дитячих куточках.

comments powered by HyperComments