Садовий мусить їхати до громад області, - Синютка

Олег Довганик  |  Середа, 21 червня 2017, 17:29
Голова Львівської ОДА розкритикував бездіяльність Садового.
Садовий мусить їхати до громад області, - Синютка

Мер Львова Андрій Садовий має їхати до представників громад і переконувати їх у тому, що потрібно приймати сміття зі Львова. 

Про це під час наради за участі Зубка повідомив голова ЛОДА Олег Синютка. 

Він відзначив, що мер Львова не повинен розказувати про те, що йому не підходить земля чи хтось йому не допомагає. Він повинен їхати до місцевих громад і домовлятись з ними про прийом сміття. Про це Синютка заявив під час наради за участі Зубка.

Синютка наголосив, що ОДА уже розпочала процес громадських слухань у області, на які мер Львова не приїхав. 

"Вчора були слухання у Сокалі, були 60-70 людей, усе пройшло спокійно, у Тартакові була неприємна розмова за участі більше ста людей. Потрібно перестати спекулювати іноземною компанією, Європейським інвестиційним банком, а їхати і переконувати" - сказав Синютка. 

Він також розкритикував вчорашню поїздку Садового до Миколаєва. 

"Вам потрібно зустрічатись не в кафе з депутатами та міським головою, а йти до громади, де буде 1000 осіб і переконувати їх", - сказав Синютка. 

Крім того, голова ода закликав нарешті припинити розкрадання грошей з міського бюджету на вивезення сміття з міста Львова. 

"Правоохоронні органи говорять про те, що створені фірми-метелики, через які виводять кошти з міського бюджету. А міським головам області, які приймають сміття зі Львова, інкримінують співучасть у розкраданні коштів. Люди говорять мерами - вам привозять готівку. Цей процес розкрадання коштів треба припинити як самою міською радою, так і правоохоронними органами", - сказав Синютка.

comments powered by HyperComments