Голова Львівської ОДА домовився про співпрацю зі Словаччиною

Середа, 21 червня 2017, 15:08
Днями Олег Синютка обговорив безвізовий режим для України, співпрацю в галузях туризму і культури з Мірославом Мойжітою.
Голова Львівської ОДА домовився про співпрацю зі Словаччиною

Про безвізовий режим для України, співпрацю в галузях туризму і культури говорили голова Львівської ОДА Олег Синютка та новопризначений Генеральний консул Словацької Республіки у м. Ужгороді Мірослав Мойжіта.

На початку зустрічі Олег Синютка в особі Генконсула подякував народу Словаччини за підтримку, яку сьогодні відчуває Україна.

«Переконаний, якби не добра позиція Словаччини, Україна не мала би сьогодні безвізу», - наголосив очільник області.

Голова Львівської ОДА під час розмови зауважив, що Львівщина розраховує на всебічну плідну співпрацю з Мірославом Мойжітою.

«Упевнений, що Ви можете звести дуже міцний місточок між Львівщиною і Словаччиною», - додав Олег Синютка.

У свою чергу Генеральний консул Словацької Республіки у м. Ужгороді запевнив, що займатиметься поглибленням культурного та економічного співробітництва між Львівщиною та Словаччиною.

Крім того, під час зустрічі сторони обговорили можливість залучення туристів зі Словаччини на курорти Львівщини, домовилися про обмін творчими колективами та підтримали ідею організації промоційних турів нашою областю для закордонних журналістів.

Нагадаємо, міграційна служба Львівщини щодня опрацьовує більше 2 тисяч заявок на вироблення біометричного паспорта.

Більше новин із життя Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments