У Львові вмикатимуть сирени під час навчального оповіщення

Вівторок, 20 червня 2017, 15:28
Мета увімкнення засобів оповіщення – навчальна, тому практичні заходи відпрацьовуватися не будуть, мешканців просять зберігати спокій.
У Львові вмикатимуть сирени під час навчального оповіщення

21 червня, з 14.50 до 15.00 год., проводитимуть навчальне оповіщення населення міста Львова та області з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації.

Також для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території міста Львова проводитимуть електронне опитування мешканців.

Уривчасте звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території міста Львова, проводитимуть електронне опитування мешканців міста: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань.

Доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15.00 год. 21 червня до 24.00 год. 22 червня поточного року.

Нагадаємо, торік на Львівщині у цивільний захист вклали 637,6 тисяч гривень.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments