На Львівщині вимагають звільнити храм від доґналітів-екстремістів

Неділя, 18 червня 2017, 16:36
"Доґналіти" - це релігійні екстремісти, які закликали Путіна ввести в Україну війська ще під час Революції Гідності", - заявив журналіст Назар Приходько на своїй сторінці у Фейсбуці.
На Львівщині вимагають звільнити храм від доґналітів-екстремістів

Як повідомив активіст, у зв'язку із захопленням забороненою в Україні сектою "доґналітів" храму Святого Духа УГКЦ у місті Городок на Львівщині та бездіяльності тамтешніх правоохоронних органів, які кивають на Київ, Назар Приходько вирішив відкрито звернутися до Голови Львівського обласного управління СБУ Олександра Ткачука:

"Шановний пане Ткачук! Я знаю, що ви не оперативник, я знаю, що до цього призначення Ви працювали в ДМЗ (Департаменті міжнародних зв'язків) і паралельно були фактично речником Василя Грицака, коли той очолював Апарат СБУ. Я розумію, що Ви не достатньо розбираєтесь у всіх хитросплетіннях ввіреного Вам регіону, але!  Чи Вам не знати, що "доґналіти" - це релігійні екстремісти, які закликали Путіна ввести в Україну війська ще під час Революції Гідності, що стало ледь не першим подібним зверненням, чи Вам не знати, що це тоталітарна секта, яка порушує всі доґми християнства, і чи не Вам розуміти, яку небезпеку становить даний прецедент в контексті загальної внутрішньо-політичної ситуації в Україні та війни на її Сході?", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, громадянин закликає керівництво регіонального СБУ вжити невідкладних заходів по звільненню храму, а також заарештувати всіх тих, хто брав участь в його захопленні.

"Це - без перебільшення питання національної безпеки, і кому як не Вам - стояти першим на її захисті", - зауважив Приходько.

Нагадаємо, у Львові під час богослужіння автомобіль в`їхав у натовп: є загибла.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments