Львів'яни почали самотужки очищати місто від сміття

П'ятниця, 16 червня 2017, 12:53
На вулиці Дунайській мешканці об’єднались для реальних дій.
Львів'яни почали самотужки очищати місто від сміття

15 червня відбулася перша акція щодо вирішення проблеми сміття у Львові. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Укропу.

“Можна зрозуміти мешканців, які блокують проїзну частину через відчай, від абсурдності ситуації, коли справно оплачуючи послуги за вивезення сміття, люди повинні жити поруч з горами непотребу, кожного ранку прокидаючись від його смороду”, - йдеться у повідомленні.

Втім, львів’яни з вулиці Дунайської, 15 — 17 зробили перший крок на на неймовірно довгому шляху подолання сміттєвого колапсу у місті: власноруч позбулися непотребу.

“Своїми діями мер принижує львів’ян, будучи не в стані вирішити проблему, котра була увесь час, допоки пан Садовий є міським головою. А це, не мало, не багато - 11 років”, - повідомив організатор акції активіст-укропівець Михайло Катрук.

Учасники акції зазначили, що таким чином намагаються подолати наслідки тієї проблеми, котру мер міг вирішити вже давно, а особливо після Грибовицької трагедії. 

“Маніпулювання думкою українців сьогодні - дуже ницо та соромно. Ми не хочемо щоранку гортати стрічку новин, щоб дізнатись який регіон України завалений львівським сміттям на території своїх парків, лісів та городів. Передвиборче гасло мера, як ми зараз бачимо, виконують прості львів’яни. Ми продовжуватимемо наводити лад у нашому місті, показуючи як теперішньому, так і майбутнім очільникам міста, як треба працювати”, - резюмував Михайло Катрук.

Раніше у Львівській ОДА повідомили про будівництво як мінімум трьох сміттєпереробних заводів.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті". 

comments powered by HyperComments