У Львові погодили ремонтні роботи на дорогах області

Максим Бурич  |  Четвер, 15 червня 2017, 18:30
У Львівській обласній раді погодили перелік програм, згідно яких будуть проведені ремонтні роботи по області на 2017 рік
У Львові погодили ремонтні роботи на дорогах області

Сьогодні, 15 червня, під час проведення засідання постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури присутні погодили план програм, за якими буде проведений капітальний та поточний ремонт доріг на Львівщині.

Зокрема, виділення коштів на ремонтні роботи стосуються декількох програм, за якими жителі області отримають нове дорожнє покриття та габаритно-ваговий контроль на дорогах Львівщини.

Програми:

  1. Перелік об'єктів автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, будівництво, реконструкція, ремонти та утримання яких планується проводити у 2017 році  за рахунок додаткових коштів обласного бюджету затверджених рішенням сесії Львівської обласної ради від 21.04.2017  №421.
  2. Перелік об'єктів доріг комунальної власності, будівництво, реконструкція, капітальний і поточний ремонт та утримання  яких планується проводити у 2017 році за рахунок коштів резервного фонду дорожньої інфраструктури обласного бюджету.
  3. Зміни до переліку об'єктів автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, будівництво, реконструкція, ремонти та утримання яких планується проводити у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету  та об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів доріг загального користування, фінансування яких з державного бюджету проводиться за рахунок коштів, залучених у попередні роки під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг та співфінансування яких буде проводиться  за рахунок коштів обласного бюджету.  
  4. Зміни до Переліку проектно-вишукувальних робіт на автомобільних дорогах загального користування та комунальної власності, які будуть проводитися у 2017 році за рахунок коштів резервного фонду дорожньої інфраструктури обласного бюджету.
  5. Перелік  будівництва, ремонту та утримання світлофорних об’єктів роботи на яких планується на проводити  у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету в рамках реалізації Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки. 
  6. Перелік облаштування місць здійснення габаритно-вагового контролю на автомобільних дорогах загального користування, роботи на яких планується проводити у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету в рамках реалізації Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки.                   
comments powered by HyperComments